Web Analytics Made Easy - Statcounter

دست‌هاشان مثل سن‌وسال‌شان کوچک است اما همت‌شان مثل حماسه‌هایی که این روزها رقم زده‌اند، بزرگ است خیلی بزرگ؛ فرقی نمی‌کند چه مسئولیتی را پذیرفته باشی؛ دوخت تن‌پوش باشد یا توزیع محلول؛ مهم این است که تکلیف این روزهایشان در زنگ کرونا، مشق عشق است و همه‌شان می‌خواهند نمره 20 بگیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، این روزها که غول کرونا یک تنه، یکه‌تازی می‌کند و با گرفتن روزانه، جان چند صد نفر در کشور، حریف می‌طلبد؛ خیلی‌ها جا نزده‌اند که هیچ، جا پای‌شان را نیز قُرص به زمین می‌فشارند و محکم پای اعتقادات‌شان ایستاده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خیلی‌ها مثل مدافعان سلامت، مثل کادر پزشکی، مثل صنوف، مثل نیروهای نظامی و انتظامی، مثل خیلی از گروه‌های جهادی، روحانیون و خیلی از بزرگترها...

اما میان همه این‌ها، هستند نوجوانانی که ترس را کنار زده‌اند و هرچند دست‌هاشان مثل سن‌وسال‌شان کوچک است اما همت‌شان مثل حماسه‌هایی که این روزها رقم زده‌اند، بزرگ است خیلی بزرگ؛ فرقی نمی‌کند چه کاری باشد، دوخت تن‌پوش باشد یا توزیع محلول؛ مهم این است که تکلیف این روزهایشان در زنگ کرونا، مشق عشق است و همه‌شان می‌خواهند نمره 20 بگیرند.


 
در روزهایی که مدارس کشور به دلیل شیوع کرونا تعطیل است، اما دانش‌آموزان بسیجی، در کلاس درس همت و خدمت، هر روز تیک حاضر می‌گیرند و حاضر به غیبت نیستند.

این روزها مثل روزهای جنگ، حضور در میدان، تکلیفی است که سن‌وسال نمی‌شناسد و خلق حماسه‌ها از این نوجوانان انقلابی، پاسخ چراهای بسیار دشمنان برای حضور نوجوانان در خط مقدم جنگ تحمیلی است!

این روزها خدمت به همنوع، به ارزشی تبدیل شده است که سال‌ها بود از یادمان رفته بود؛ این زندگی دوباره را مدیون کروناییم!

شاید اگر کرونا نمی‌آمد، هنوز خیلی‌هامان در خواب خرگوشی دنیا بودیم و سرگرم روزگار؛ اما این روزها، رشادت، ایثار، جهاد، خدمت، کمک مومنانه، دستگیری، همنوع دوستی، دلسوزی برای یکدیگر و هزار صفت خوب دیگر که در کنج وجودمان خاک می‌خورد، حالا زنگارشان زدوه شده است و پشت ویترین قلب آدم‌ها، خودنمایی می‌کند.



مسئول قرارگاه جهادی کانون همیاران سلامت مازندران در این باره به خبرنگار ما می‌گوید: از زمان شیوع ویروس کرونا، دانش‌آموزان بسیجی استان مازندران در بخش‌های مختلف فرهنگی، جهادی و تربیتی فعالیت‌های خودشان را شروع کردند.

فاطمه حیدری افزود: ما در پویش زنگ تفریح از زمان شیوع ویروس کرونا برای اوقات فراغت دانش‌آموزان، چندین مسابقه و چندین پویش با قالب‌های نشاط و سرگرمی، نه به مسافرت، دعا برای بیماران و نان آور محله راه‌اندازی کردیم.

وی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان تاکنون برای مقابله با ویروس کرونا در حوزه‌های مختلف درمانی، ضدعفونی کردن مدارس و اماکن عمومی، تولید و توزیع 30 هزار بطری مواد ضد عفونی‌کننده و توزیع بسته‌های فرهنگی شامل دعاوی امام کاظم (ع)، دعای هفتم صحیفه سجادیه، حضور دانش‌آموزان در ایست و بازرسی، بسته‌بندی کالاها و توزیع مواد غذایی مشارکت داشتند که این حضور بسیار پر رنگ بوده است.
 
حیدری با بیان اینکه در بخش‌های خواهران و برادران با بیش از 3 هزار دانش‌آموز بسیجی و 40 کانون همیاران سلامت، اقدامات موثری در این ایام صورت گرفت؛ ادامه داد:  با توجه به شرایط کرونایی، آگاه‌سازی دانش‌آموزان و خانواده‌ها توسط خود دانش‌آموزان صورت گرفت و 17 کارگاه تولیدی و 60 کارگاه خانگی دوخت ماسک، گان و وسایل مورد نیاز بیمارستانی را راه‌اندازی کردیم.

مسئول قرارگاه جهادی کانون همیاران سلامت مازندران بیان کرد: در موضوع مناطق محروم نیز 19 گروه علمی جهادی در روستاهای استان فعالیت می‌کنند.



وی، عنوان کرد: همت و تلاش این دانش‌آموزان و پشتیبانی سازمان بسیج دانش‌آموزی موجب شد تا در مجموع بیش از 12 هزار لباس بیمارستانی، 15 هزار گان، 8 هزار کلاه و کفش و 90 هزار ماسک تولید و توزیع شود.
 
حیدری گفت: این موارد بخشی از فعالیت‌های دانش‌آموزان بسیجی استان مازندران است که به فرمان رهبری، لبیک گفتند و اعلام آمادگی کردند تا با حضور پررنگ خودشان در میدان مقابله با ویروس منحوس کرونا برای هم استانی‌های خودشان، ذره‌ای قدم برداشته باشند و کمک کرده باشند.
 
مسئول قرارگاه جهادی کانون همیاران سلامت مازندران تصریح کرد: نقطه قابل اهمیت اینجاست که در تمامی ایده‌ها و عملیات‌های میدانی، توسط خود دانش‌آموزان بسیجی و غالبا دهه هشتادی صورت گرفته است که تنها پشتیبانی و هدایت این اقدامات توسط سازمان بسیج دانش‌آموزی استان بوده است.
 
پیشرفت کنونی کشور و شهرها درابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، عمرانی و سایر عرصه‌ها به تفکر بسیجی برمی‌گردد و این تفکر از زمان پیروزی انقلاب اسلامی و تا امروز و در این شرایط کرونایی وجود دارد.

این روزها در کنار دهه‌های پایین‌تر شاهد حضور نوجوانان و جوانان انقلابی و بسیجی دهه 70 و هشتادی در صحنه‌های مختلف جامعه هستیم که این حضور و همت، ستودنی و بسی امیدوار کننده است.

این روزها، کلاس درس تعطیل نیست؛ دانش‌آموزان در کلاس درس خدمت و همت، حاضرند و با اشتیاق و پشتکار فراوان، مشف جهاد و ایثار می‌کنند.

انتهای پیام/
 

مرورگر شما از نمایش ویدیو پشتیبانی نمیکند. مَشقِ عِشقِ دانش‌آموزان بسیجی دانلود

منبع: دانا

کلیدواژه: کانون همیاران سلامت دانش آموزان بسیجی شان مثل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۸۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند

به گزارش خبرنگار مهر سلمان محمدی در مراسم آغاز به کار مدرسه طرح ترافیک کرمانشاه که شامگاه سه شنبه برگزار شد، اظهار کرد: در دنیایی که شاهد رشد شهرنشینی و افزایش ترددها در جامعه هستیم ارتقا فرهنگ ترافیک امری ضروری به نظر می‌رسد.

وی ادامه داد: کرمانشاه جزو آن دسته از شهرهای پرجمعیت کشور محسوب می‌شود و راه اندازی مدرسه طرح ترافیک و آموزش کاربردی دانش آموزان قطعاً کمک می‌کند دانش آموزان از همین ابتدا با فرهنگ ترافیکی به خوبی آشنا و آموزش‌های ارائه شده را به خانواده‌های خود نیز انتقال دهند.

محمدی با بیان اینکه امروز پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمدار ارتقا فرهنگ ترافیک در کرمانشاه شده‌اند، گفت: این دستگاه‌ها مصمم هستند با اجرای برنامه‌های اثرگذار و ماندگار زمینه‌های کاهش سوانح و اصلاح فرهنگ ترافیکی را فراهم کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه ادامه داد: دانش آموزان مقاطع ابتدایی و راهنمایی ظرفیت‌های بسیار خوبی برای دریافت قوانین و مقررات رانندگی دارند و قطعاً می‌توانند سفیرانی باشند که این قوانین را به خانواده‌های خود منتقل کنند و هنگام رانندگی یکی از اعضای خانواده نیز مراقب باشند تا این مقررات اعمال شود.

وی تصریح کرد: بدون شک آغاز به کار مدرسه طرح ترافیکی کمک خواهد کرد تا در آینده‌ای نزدیک شاهد کاهش چشمگیر معضلات ترافیکی و سوانح و حوادثی باشیم که تاکنون خانواده‌های بسیاری را داغدار کرده است.

کد خبر 6099988

دیگر خبرها

  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • برگزاری رویدادهای مشترک منطقه ۱۰ اصفهان با مدارس حصه
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • فیلم؛ سرکار گذاشتن بامزه خانم معلم توسط دانش آموزان